Noutati MCA

Cum alegi solutia de umbrire pentru terasa unei vile de lux? Video

Cum alegi solutia de umbrire pentru terasa din spatele unei vile de lux? Video

O vila frumoasa cu o terasa mare si o gradina deosebita are nevoie de o solutie de umbrire adecvata. Copertina Athena MCA, cu brate retractabile si caseta de protectie pentru panza, este alegerea cea mai buna cand vine vorba despre umbrirea unei terase din spatele casei.

Va invitam sa vizionati, mai jos, un reportaj de sezon realizat in gradina unei vile foarte frumoase. Filmarea a fost difuzata sambata, 12 iulie, pe Prima TV, in cadrul emisiunii Casa Constructie si Design.

Reportaj Copertina Athena MCA umbrirea terasei unei vile de lux 2014, la Prima TV

Aflati de la Mihaela Iscru, export manager MCA, ce este important sa stiti cand doriti sa alegeti o solutie de umbrire pentru terasa, gradina sau balconul dumeavoastra.

Orice panza protejeaza la fel de bine?

Orice panza este realizata dintr-un material tratat UV direct pe fibra?

Care este diferenta de temperatura intre un loc umbrit de o copertina de calitate si un loc aflat in bataia soarelui?

Cat de importante sunt testele de vant si ploaie la care trebuie supuse copertinele pentru a fi conforme cu normele europene?

Nu orice panza protejeaza la fel de bine. Cand alegeti copertina, interesati-va daca materialul este tratat UV. Copertinele si pergolele MCA sunt fabricate cu o panza de inalta calitate pentru a proteja de soare si ploaie si pentru a rezista cat mai mult in timp.

Nu orice copertina are o panza din 3 straturi, cu tratament UV aplicat direct pe fibra, anterior prelucrarii, asa cum au copertinele si pergolele MCA.

Diferenta dintre un loc umbrit de o copertina de calitate, cu un material textil din 3 straturi, se ridica pana la 9 grade Celsius.

Testele de vant si ploaie la care trebuie supuse copertinele pentru a fi conforme cu normele europene sunt foarte importante, in urma acestora produsele fiind incadrate in clase de apa si de vant dupa rezistenta lor dovedita. Copertinele si pergolele MCA sunt testate conform normelor europene.

Click aici pentru a cere mai multe informatii despre copertinele MCA