Informatii utile

Tu ce stii despre usile antifoc?

Tu ce stii despre usile antifoc?

In gama de produse MCA se gasesc si usi antifoc, special construite pentru cladiri in care se desfasoara activitati cu risc ridicat de incendiu, pentru depozite de materiale usor inflamabile (in industrie), arhive sau cladiri publice care trebuie sa respecte norme stricte de siguranta si protectie: birouri, scoli s.a., mai ales la iesirile de urgenta.

Usile antifoc au ca principala functionalitate oprirea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi, fiind in special folosite pentru a face legatura intre compartimente ale halelor industriale.

Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca si rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere.

Gama de usi antifoc si usi multifunctionale pe care MCA o aduce in Romania este furnizata de Ninz S.p.A., unul dintre cei mai importanti producatori de usi antifoc din Italia, lider al pietei locale.

Usile rezistente la foc Ninz Univer sunt complet galvanizate, pot fi cu unul sau doua canate (golul se acopera cu una sau doua usi) si pot fi vopsite in culorile RAL. De asemenea usile Univer pot fi reversibile, cu alte cuvinte realizate pentru deschiderea inspre stanga sau dreapta fara a fi nevoie ca la cumparare sa se precizeze acest detaliu.

Usile antifoc Proget sunt tot complet galvanizate si vopsite in culori RAL. Au un cadru robust, ceea ce le face ideale pentru goluri de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Exista, de asemenea, variante cu unul sau doua canate.

MCA comercializeaza si usi multifunctionale, ce asigura izolatie termica si fonica.