Noutati MCA

INTERNSHIP MCA GRUP 2015. Asteptam aplicatiile studentilor pana pe 25 mai

INTERNSHIP MCA GRUP 2015.

Esti student la o facultate cu profil tehnic sau economic? Cauti un program de internship care sa te ajute sa-ti consolidezi cunostintele acumulate in timpul cursurilor? Atunci te invitam sa aplici la programul de internship al companiei MCA Grup, lider national in industria fabricantilor de usi de garaj si termostoruri.

De 15 in piata din Romania, MCA Grup a ajuns la o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro si 120 de angajati. Succesul companiei se datoreaza angajatilor nostri. Cautam in permanenta sa atragem si sa dezvoltam talente pentru a asigura viitorul organizatiei.

Cum aplic?

Asteptam aplicatiile voastre pe adresa recrutare@mcagrup.com pana in data de 25 mai.

In ce consta programul de internship?

Studentii selectati vor fi implicati in proiecte sub indrumarea responsabililor de practica. Programul se desfasoara in perioada iunie-august. La finalul programului fiecare intern va face o prezentare a rezultatelor.

In ce departamente exista proiecte?

Proiectele disponibile sunt in departamentele productie, montaj, vanzari si marketing.

Cine poate aplica?

Studentii in anul III si IV.

Si viitorul?

Studentii interesati vor putea aplica la pozitiile disponibile la finalul programului. In fiecare an, dupa incheirea stagiului de internship, unul dintre studenti a ramas in echipa MCA. Aflati mai multe informatii despre programul desfasurat anul trecut pe www.mcagrup.ro sectiunea Despre MCA /Aparitii in presa.