Noutati MCA

SHARE Experts’ Meeting – Industrial, Logistics & Retail Architecture 2024

SHARE Experts’ Meeting – Industrial, Logistics & Retail Architecture 2024

MCA Grup este incantata sa anunte ca Dl. Ciprian Oprea, CEO-ul companiei, a participat cu succes la prestigiosul eveniment "SHARE Experts’ Meeting – Industrial, Logistics & Retail Architecture 2024", care a avut loc la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, azi, 26 martie 2024.

Organizat de SHARE Architects, acest eveniment a reunit o selectie de profesionisti din domeniul arhitecturii industriale, logisticii si retail-ului, oferind o platforma de schimb de idei si dezbateri pe subiecte de actualitate din industrie.

Dl. Ciprian Oprea, in calitate de lider al MCA Grup, a adus o contributie valoroasa la discutiile din cadrul evenimentului, impartasind experienta si viziunea companiei noastre in domeniul arhitecturii industriale si a proiectelor de logistica si retail.

Prezentarea Domnului Oprea, intitulata "Abordarea integrata, cheia gestionarii eficiente a proiectelor de acces industrial si logistic", a evidentiat abordarile inovatoare si solutiile creative implementate de MCA in proiectele sale, subliniind angajamentul nostru pentru calitate si performanta.

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre prezentarea Domnului Oprea si despre MCA Grup, va invitam sa consultati resursele disponibile pe site-ul nostru oficial:

 • Prezentarea Domnului Ciprian Oprea poate fi accesata aici.
 • Brosura de prezentare a MCA Grup, distribuita participantilor la eveniment, este disponibila aici.

De asemenea, va invitam sa vizualizati prezentarea evenimentului "SHARE Experts’ Meeting – Industrial, Logistics & Retail Architecture 2024", disponibila pe site-ul organizatorului.

MCA Grup isi exprima aprecierea fata de eforturile depuse de organizatori pentru realizarea acestui eveniment de succes si anticipam cu nerabdare colaborarea viitoare si participarea la evenimentele viitoare din industrie.

Despre MCA Grup:
MCA este cel mai important producator local de usi sectionale si rulouri pentru ferestre, avand cea mai mare fabrica de profil din zona Balcanilor la Popesti Leordeni, langa Bucuresti. Numele MCA reuneste peste 27 de ani de experienta si 120 de persoane angrenate in activitatile de productie si distributie. La baza evolutiei MCA sta o profunda dorinta de perfectionare continua, care a facut posibila dezvoltarea celor mai bune solutii pentru inchiderea spatiilor. Oferta de produse este imbunatatita si extinsa cu servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat. Strategia de dezvoltare este indreptata spre stabilirea de parteneriate cu societatile de arhitectura, constructii si antreprize.

Produsele pe care le putem furniza in conditii excelente de calitate si pret, cu un termen de livrare scurt sunt:

 • Usi de garaj sectionale si tip rulou
 • Usi sectionale industriale
 • Egalizatoare de rampa si burdufe izotermice
 • Usi antifoc si jaluzele industriale
 • Automatizari pentru porti
 • Grilaje metalice
 • Rulouri pentru ferestre
 • Plase impotriva insectelor
 • Copertine retractabile si pergole
 • Garduri si porti de aluminiu

Pentru mai multe informatii, vizitati www.mcagrup.ro.