Termeni si condiţii de utilizare usidegaraj-online.eu

12 februarie 2013

Site-ul usidegaraj-online.eu este proprietatea S.C. Milca S.R.L.. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul usidegaraj-online.eu.
S.C. Milca S.R.L va fi numita generic in continuare MCA Grup.
Accesul si utilizarea website-ului usidegaraj-online.eu se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea usidegaraj-online.eu presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea usidegaraj-online.eu este obtinerea de informatii despre produse realizate de MCA Grup, sub brandul MCA. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
MCA Grup nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a modului dvs. de comunicare cu acesta.
Termenul "utilizator" al usidegaraj-online.eu defineste orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website-ul usidegaraj-online.eu.


2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
MCA Grup ofera acces liber la site-ul usidegaraj-online.eu si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente pe site-ul usidegaraj-online.eu .
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut exclusiv de MCA Grup. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea comunicata anterior, printr-un acord scris, de catre MCA Grup.
Continutul usidegaraj-online.eu, logo-urile, textele, imaginile, filmele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea MCA Grup sau a furnizorilor sai.
Orice eventual litigiu in legatura cu usidegaraj-online.eu este de competenta instantelor de drept comun din Romania.


3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu este permisa:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea a textelor, imaginilor, filmelor existente pe usidegaraj-online.eu fara un acord transmis in prealabil, in mod scris, de catre MCA Grup. Violarea acestei reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.


4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
MCA Grup isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului sau chiar sa intrerupa disponibilitatea fara o notificare prealabila. MCA Grup nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea continutului usidegaraj-online.eu sau pentru intreruperea disponibilitatii usidegaraj-online.eu.
Termenii si conditiile de de folosire a usidegaraj-online.eu pot fi schimbate de MCA Grup oricand ele devenind valabile in momentul publicarii lor.


5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati usidegaraj-online.eu, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea usidegaraj-online.eu se face pe propria raspundere. MCA Grup se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.


6. LIMITAREA RASPUNDERII
MCA Grup nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea usidegaraj-online.eu
usidegaraj-online.eu este oferit in aceasta forma, fara alte garantii. MCA Grup nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale usidegaraj-online.eu sau ale continutului sau.


7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului MCA Grup pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre MCA Grup si de catre partenerii sai agreati.
MCA Grup nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. SC MILCA SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 0026258.

©2018 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997