Noutati MCA

Grilaje metalice MCA la Ambient Expo 2014 – culoare si personalitate

Grilaje metalice MCA la Ambient Expo 2014 – culoare si personalitate

Adresandu-ne celor care fie au o casa, o vila, o gradina cu un foisor, precum si zonei Horeca – de in hoteluri, restaurante, banci, farmacii si chiar in cladiri de birouri, am expus la standul MCA de la Ambient Expo 2014 grilaje metalice transparente.

Ideale acasa...

Sistemele de inchidere a spatiilor ProfiLight, cu un grad de trasparenta de 92%, sunt ideale pentru inchiderea teraselor, piscinelor, a serelor si a foisoarelor, intrucat confera un aer elegant, stilat si confortabil, asigurand in acelasi timp o iluminare optima si siguranta.

... dar si in spatii publice

In spatii publice grilajele transparente sunt folosite pentru delimitarea spatiilor in magazine, in cadrul galeriilor comerciale - unde este evidenta utilitatea transparentei pe care o asigura - , in hoteluri, restaurante, banci, farmacii si chiar in cladiri de birouri. Noi am livrat chiar si catre lanturi mari de magazine anumite sisteme de grilaje – pentru parcari subterane sau pentru zona de shopping.

MCA va pune la dispozitie sistemul transparent de inchidere ProfiLight MCA, un grilaj cu certificare europeana, ce ofera o combinatie eficienta de siguranta si transparenta.

Orice culoare

Pentru a se potrivi oricarei cerinte de ordin estetic, profilele extrudate din aluminiu pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL.

Protectie UV

Lamelele din policarbonat confera protectie UV si asigura o transparenta de 92%.

Izolare optima

Se asigura o izolare optima datorita chederul din cauciuc montat pe prima lamela a grilajului. Chederele laterale sunt optionale, cu ajutorul lor reducandu-se nivelul de zgomot si obtinandu-se o etansare suplimentara.

Pentru comenzi click aici