Noutati MCA

Informatii in contextul pandemiei COVID-19


Stimati Clienti,

Dorim să vă informăm că, în acest moment, nu previzionăm nicio problemă semnificativă legată de funcționarea MCA Grup în raport cu situația actuală cu privire la răspândirea bolii COVID-19, cauzată de conronavirusul SARS - Co V-2.

Compania noastră și secțiile de producție sunt în acest moment pe deplin operaționale.

În același timp, am dori să subliniem faptul că MCA Grup a implementat deja proceduri care conțin măsuri preventive precise în birourile și în secțiile de productie, și pune în aplicare toate măsurile preventive recomandate de autoritățile sanitare în conformitate cu directivele guvernamentale privind protecția angajaților și a vizitatorilor.

În lumina celor de mai sus, suntem încrezători în continuarea relațiilor noastre obișnuite de afaceri, inclusiv livrarea și primirea mărfurilor.

Singurele întârzieri la livrarea la timp a produselor pot apărea din motive care nu sunt controlate de noi.

MCA Grup va continua să monitorizeze situația și să urmeze recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), luând toate măsurile preventive necesare. Dacă situația se schimbă, vă vom informa imediat.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon, sau sa luați legătura cu reprezentantul de vânzări cu care ați comunicat în trecut.


Vizitele la sediu sunt temporar suspendate. Vă rugăm să ne sunați și venim noi la dumneavoastră. Tel.: 021 457 00 04 / 0742 062 207.